

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՇՈՒԿԱՅԻ ՎԵՐԱՀՍԿՈՂՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍՉԱԿԱՆ ՄԱՐՄՆԻ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ԽՈՐՀՈՒՐԴ ՈՐՈՇՈՒՄ N10

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՇՈՒԿԱՅԻ ՎԵՐԱՀՍԿՈՂՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍՉԱԿԱՆ ՄԱՐՄՆԻ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ԽՈՐՀՐԴԻ ԱՆԴԱՄՆԵՐ՝ ՀԱՊՀ ՄԻՆՉԲՈՒՀԱԿԱՆ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ ԳԾՈՎ ՊՐՈՌԵԿՏՈՐ ԷԼԲԱԿ ԷԼԲԱԿՅԱՆԻ, «ՍՊԱՌՈՂՆԵՐԻ ԽՈՐՀՐԴԱՏՎՈՒԹՅԱՆ ԿԵՆՏՐՈՆ» ՀԿ-Ի ՆԱԽԱԳԱՀ ԿԱՐԵՆ ՉԻԼԻՆԳԱՐՅԱՆԻ, «ՓՄՁ ՀԱՄԱԳՈՐԾԱԿՑՈՒԹՅԱՆ ԱՍՈՑԻԱՑԻԱ» ՀԿ-Ի ԱՋԱԿՑՈՒԹՅԱՆ ԾՐԱԳՐԵՐԻ ՂԵԿԱՎԱՐ ՏԻԳՐԱՆ ՔԵՅԱՆԻ ԵՎ ԵՊՀ ԴԱՍԱԽՈՍ, ՏՆՏԵՍԱԳԻՏԱԿԱՆ ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԹԵԿՆԱԾՈՒ ԿԱՐԵՆ ՍԱՀԱԿՅԱՆԻ

ԱՆԴԱՄՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՐԿԱՐԱՁԳԵԼՈՒՆ ՀԱՎԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՏԱԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

ք. Երևան

«09» հոկտեմբերի 2024թ.

Հիմը րնդունելով «Տեսչական մարմինների Հայաստանի մասին« հոդվածի Հանրապետության օրենքի 7–րդ 3–րդ մասը, Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2019 թվականի օգոստոսի 08-ի N 1000-Ն որոշման 1-ին կետի 1–ին ենթակետով հաստատված N 1 հավելվածի 25-րդ կետը՝ Հայաստանի Հանրապետության շուկայի վերահսկողության տեսչական մարմնի կառավարման խորհուրդը.

ႶႶႶჇႹႸ

Հավանություն տալ Հայաստանի Հանրապետության շուկայի վերահսկողության տեսչական մարմնի կառավարման խորհրդի անդամներ՝ ՀԱՊՀ մինչբուհական կրթության գծով պրոռեկտոր Էլբակ Էլբակյանի, «Սպառողների խորհրդատվության կենտրոն» ՀԿ-ի նախագահ Կարեն Չիլինգարյանի և «ՓՄՁ համագործակցության ասոցիացիա» ՀԿ-ի աջակցության ծրագրերի ղեկավար Տիգրան Քեյանի, ԵՊՀ դասախոս, տնտեսագիտական գիտությունների թեկնածու Կարեն Սահակյանի անդամությունը երկարաձգելուն։



ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ԽՈՐՀՐԴԻ ՆԱԽԱԳԱՀ՝ ԳԵՎՈՐԳ ՊԱՊՈՅԱՆ

Signed by: GEVORG PAPOYAN 2102870448